logo Tekengebied

Uit Breda

J.A. Schilderwerken

Gedetailleerd schilderwerk binnens- en buitenshuis

Schilder met jarenlange ervaring

Kan uw interieur of exterieur een nieuw laagje verf gebruiken? Reken dan op de expertise van J.A. Schilderwerken uit Breda. Met meer dan 37 jaar ervaring is eigenaar Joop Akkermans een bekende naam in de schilderswereld.

In 2004 richtte hij zijn eerste bedrijf op en in 2015 volgde een tweede firma met een team van zes collega’s. Tijdens kleine en grote projecten blijft Joop uw aanspreekpunt en communiceert hij steeds transparant.

muur schilderen
schilderafwerking
meubelen schilderen

Van schilderen tot
houtrot herstellen

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor binnen– en buitenschilderwerken. Daarvoor gebruiken we uitsluitend hoogstaande materialen van merken zoals Wijzonol (buiten), Sigma, Sikkens (binnen & buiten) en BOSS paints (binnen). Ook hebben wij verschillende schildertechnieken in de vingers. Denk bijvoorbeeld aan (latex)verf uitrollen of vernevelen met een spuitmachine. Zelfs de sponstechniek, waarbij we verf met een spons aanbrengen, zijn we meester.

Verder kan u bij ons terecht voor kitwerken. Zo kitten we naden en voegen in onder meer badkamers en gevels netjes af om die tegen vocht en groenaanslag te beschermen. Tot slot kan u ons inschakelen om houtrot in uw pand te herstellen. Daarbij kijken we of we houten balken kunnen herstellen of die beter volledig verwijderen.

Onze diensten

Binnen en buitenschilderwerken
Binnen- en buitenschilderwerken

Van muren, plafonds, ramen en deuren tot gevels, kozijnen en buitenmuren, zowel interieurs als exterieurs voorzien wij van een nieuwe laag verf.

Schildertechnieken
Schildertechnieken

Wij hebben diverse schildertechnieken onder de knie. Denk maar aan verf aanbrengen met een spons, uitrollen of vernevelen met een spuitmachine.

Kitwerken
Kitwerken

Om uw sanitaire ruimtes (bv. badkamer) helemaal af te werken, kan u op ons een beroep doen. Wij kitten ook vloeren en gevels tot in de puntjes af. 

Houtrot repareren colored
Houtrot repareren

Last van ongedierte of vocht in uw houtwerk? Wij verwijderen verf en bestrijden houtrot met een impregneermiddel tot we een gezonde laag hout verkrijgen.

Actief in Breda & omgeving

We nemen vooraf de mogelijkheden en prijzen van onze dienstverlening samen door.

Bij elke klus werken we uiterst nauwkeurig om u een piekfijn resultaat te verzekeren en hanteren we een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Heeft u een karwei voor ons in gedachten? Wij zijn actief in de regio rond Breda (bv. Etten-Leur, Tilburg & Roosendaal) en komen graag bij u langs.

buitenschilderwerken